Extreme

Sport

Липсват ти приключения – полети с усмивка!

Тандемен полет с парапланер

Тандемен полет с парапланер

Полетът с парапланер е един от най-лесните и приятни начини да усетиш свободата на птиците, а летенето в тандем с опитен инструктор го прави и един от най-достъпните. Единственото, което се изисква от вас е желание. За всичко останало ще се погрижи вашият личен пилот.

Extreme sport предлага на клиентите едно уникално изживяване, на което максимално да се насладите. Доверете се на опитни пилоти с дългогодишен стаж, които ще ви накарат да полетите. След края на това приключение, можете да му се радвате отново и отново, тъй като всеки получава HD клип на своя полет.

Излитането е от град Нови Искър. Лети се над село Кътина, река Искър и южните склонове на Стара планина. Височината на издигане е от 400 до 1000м.

Мечтаеш ли да можеш да летиш? Не забравяй, че понякога мечтите се сбъдват и ако става дума за летене.Може да организираме тандемните полети всеки ден и зависиме единствено от метеорологичните условия и вашето свободно време.

Най-голямата компания за екстремни спортове в България. Занимаваме се с екстремни дейности от  10 години.
Има доста дълга практика, включва полети с топловъздушни балони,парапланери, делтапланери, полети с жирокоптер, бънджи скокове, джетове, джетпак, ATV разходки, парасейлинг, разходка с моторна лодка и други.

Екстремни услуги:

Последвайте ни

Видеогалерия