Extreme

Sport

Липсват ти приключения – полети с усмивка!

Полет с Жирокоптер

Подарък за всеки, който някога е завиждал на птиците и е мечтал да полети!Жирокоптерът е една много интересна летателна машина – по-малко известният първи братовчед на хеликоптера. Жирокоптерът има голяма историческа важност. Той заема основна роля за изучаването и развитието на модерните хеликоптери.

Това, което прави летенето с жирокоптер едно невероятно изживяване, е изключителната му маневреност, която предоставя възможност да се лети на всевъзможни височини и места. Вие избирате дали да летите на височина от 5, 50, 150 или 2000 метра височина и с каква скорост. Ако искате да се насладите на невероятните гледки от специфичен ъгъл, ще имате тази възможност, тъй като жирокоптерът може да се движи изключително бавно.С други думи, можете да сте сигурни, че изживяването ще е великолепно. Нещо друго, в което можете да сте убедени, е вашата сигурност. Въпреки малките си размери, жирокоптерът е една от най-безопасните летателни машини.

Най-голямата компания за екстремни спортове в България. Занимаваме се с екстремни дейности от  10 години.
Има доста дълга практика, включва полети с топловъздушни балони,парапланери, делтапланери, полети с жирокоптер, бънджи скокове, джетове, джетпак, ATV разходки, парасейлинг, разходка с моторна лодка и други.

Екстремни услуги:

Последвайте ни

Видеогалерия