FACEBOOK

FACEBOOK

Парапланер-Тандемни полети

1Полетът с парапланер е един от най-лесните и приятни начини да усетиш свободата на птиците, а летенето в тандем с опитен инструктор го прави и един от най-достъпните. Единственото, което се изисква от вас е желание и удобни обувки. За всичко останало ще се погрижи вашият личен пилот
КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО ПАРАПЛАНЕРИЗЪМ
Ние предлагаме начално обучение по парапланеризъм, състоящо от теоритична подготовка, наземна практика и полети. Полетите се извършват с нови крила, с максимална пасивна безопасност. Сложността на упражненията е степенувана спрямо нивото на курсиста, докато се стигне до уверено и самостоятелно летене. Ще съдействаме за закупуването на собствена екипировка от ученика


Extreme sport предлага на клиентите едно уникално изживяване, на което максимално да се насладите. Доверете се на опитни пилоти с дългогодишен стаж, които ще ви накарат да полетите. След края на това приключение, можете да му се радвате отново и отново, тъй като всеки получава HD клип на своя полет.

Мечтаеш ли да можеш да летиш? Не забравяй, че понякога мечтите се сбъдват и ако става дума за летене, грабни предложението на Extreme sport!

Тандемен полет с моторен парапланер 

А като бонус ще заснемат преживяването ти с GoPro камера!

Излитането е от с. Доброславци, полето над военното летище Доброславци и южните склонове на Стара Планина.

 

Курсове летене с парапланер

Може да организираме ТАНДЕМНИ ПОЛЕТИ всеки ден и зависиме единствено от метеорологичните условия и вашето свободно време.

 1